Bisnode tanusitvany Elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér E-Health Innovációs KlaszterEuroMED 3.0 medikai rendszer

Az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) irányításával kifejlesztett, felhő alapú elektronikus rendszer, amely összekapcsolja egymással a kórházi, a járóbeteg- és háziorvosi ellátást, valamint a gyógyszertárakat, a mentőszolgálatot, az ágazatirányítást és a lakosságot. A novembertől kötelező adatszolgáltatás az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér felé nagy kihívás elé állítja a medikai szolgáltatókat. Minden OEP finanszírozott Intézménynek kötelezően csatlakoznia kell a szolgáltatáshoz.

Mára sikeresen teljesítettük az ÁEEK által kiírt követelményeket, és az országban – a pilot programban résztvevőkön túl – elsőként sikeres EESZT minősítést szereztünk!

Ha még nincs medikai rendszere, vagy olyan programmal rendelkezik, amit már nem fejlesztenek (pl: Winambu), mindenképpen szükséges lesz alkalmaznia egy minősített rendszert!

Amennyiben egy megfizethető, felhasználóbarát medikai szoftvert keres, legyen akár Magánorvosi vagy OEP finanszírozott, Járó-Fekvő illetve Egynapos ellátás, biztosan tudunk optimális megoldást nyújtani. Legyen szó akár egy 2 számítógépes “kis” rendelőről, vagy egy “kis - és közepes” kórházról, rendszerünk biztosan kielégíti az elvárt igényeket.

Az EuroMED 3.0, modern kezelőfelülettel rendelkező, optimalizált medikai rendszer. Támogatja a Windows7, 8 és 10 operációs rendszereken történő működést, valamint 64 bites futtatást is. Nagyobb teret enged a felhasználók által a kezelőfelület beállításaihoz, egyénileg testre szabható funkciókkal.

Az EuroMED ingyenes adatbáziskezelőt (Firebird) használ, így nincs szükség magas licence díjak kifizetésére (MSSQL, ORACLE, stb.). Ebből adódóan nem szükséges drága szerver-szoftverek vásárlása sem (MS SERVER), használható akár ingyenes operációs rendszeren is (LINUX). Lényegesen kisebb egyszeri beruházással bevezethető így medikai rendszerünk, amely kis és közepes Intézmények számára teljesen rugalmas, biztonságos megoldást nyújthat. Természetesen igény esetén szinte bármely adatbázissal együtt tud működni.

A Rendszerben lehetőség van harmadik féltől származó számlázó program integrálására, több biztosító kezelésére, valamint egészségpénztár részére történő számlázásra is. Szabványos interfészen keresztül különböző PACS rendszerek illesztése is megoldott, így a munkalisták feltöltése, a szöveges eredmények visszaérkeztetése automatizálható. Lehetőség van behívó rendszerekkel való összeköttetésre is.

Szoftverünk több magyarországi intézményben jelenleg is működik. Az Euromed fejlesztése 2003-ban kezdődött el, azóta a felhasználói és technikai igényeknek megfelelően folyamatosan fejlődik.

Moduljaink:

Ha rendszerünk felkeltette érdeklődését keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén.